Onze werkwijze

1. De ontmoeting

Persoonlijk kennismaken. Uw organisatie, markt en omgeving proeven en veel vragen stellen. Volgens ons zijn dat dé vereisten voor de juiste start en invulling van een opdracht. Wij luisteren graag naar uw verhaal, plan, probleem of doelstelling.

2. Vormgeving

Als wij alle benodigde materialen in ons bezit hebben, presenteren wij zo snel mogelijk de vormgeving van de website.

3. Beta Versie

Nadat wij van u akkoord hebben gekregen gaan wij zo spoedig mogelijk beginnen aan het bouwen van de Beta versie. Wij hebben ongeveer 6 weken nodig om een Beta versie te kunnen bouwen.

Deze Beta versie wordt door ons on-line geplaatst.

4. Aanpassingen

Alle op- of aanmerkingen worden door ons verwerkt zonder meerprijs, mits deze wijzigingen niet het gevolg zijn van nieuwe structuren en/of nieuwe items welke niet in de overeengekomen vormgeving en indeling voorkomen.

5. Tweede Versie

Nadat wij deze wijzigingen uitgevoerd hebben wordt de site weer on-line geplaatst. U kunt deze versie dan weer een aantal dagen bekijken.

Wijzigingen die wij niet correct hebben uitgevoerd worden alsnog door ons doorgevoerd.

6. De site gaat online

De site wordt geplaatst op de definitieve locatie, waarna u voor akkoord tekent. Het project is afgerond en wordt gefactureerd..

7. Finishing Touch

U kunt nu, indien van toepassing, de inhoud van uw site volledig maken. Hierna geeft u ons, op een door u gewenst moment, opdracht om de site beschikbaar te maken onder het eigen domein zodat deze beschikbaar wordt voor de bezoeker.

8. Onderhoud

Dankzij ons CMS systeem kunt u uw website geheel zelf onderhouden zodat u totaal onafhankelijk bent van anderen. Mocht u het prettig vinden, dan kunnen wij ook het onderhoud van uw site doen.

Geniet van het gemak van easyModules!

De Slof 30A       5107 RJ Dongen       T.0162 322590       info@d2pweb.nl      www.d2pweb.nl